Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Hogyan vásárolhatok Life Care termékeket?

A Life Care direkt értékesítési cég, termékei üzletekben nem kaphatóak, csak a tagokon, partnereken keresztül lehet beszerezni, megrendelni őket.

A tagok katalóguson keresztül mutatják be a termékeket és a katalógusban található árakon értékesíthetik azoknak akik nem akarnak regisztrálni és maguk is tagi áron a termékekhez jutni.

Természetesen a legkedvezőbb mindenki számára ha az érdeklődök maguk is beregisztrálnak és a Life Care közösség, törzsvásárlói hálózat részei lesznek.

A tagok minimum 20% kedvezménnyel vásárolhatnak, de ha részt vesznek a hűség programban akkor ez akár 24% is lehet. Ezen felül minden hónapban vannak különböző akciók, amikor 50-90 % kedvezmény is lehet egyes termékekre a tagoknak, illetve egyes termékeknél a második darab vásárlása óriási kedvezménnyel lehetséges! Minél többért vásárolsz, annál több kedvezményt dob fel a rendszer.

Van-e kötelező vásárlási érték?

Nincs kötelező vásárlási érték, de ésszerű minimum 9900Ft-ért rendelni mert akkor ingyenes a szállítás és akkor jön elő a webáruházban az extra akció. 

Mennyibe kerül a szállítás, és mikortól ingyenes?

Tehát 9900Ft alatt szállítás 1600Ft csomagolási és adminisztrációs költség 740 Ft.

9900Ft felett ingyenes a szállítás de van még csomagolási költség 740 Ft.

20000Ft felett minden ingyenes.

Hogyan csatlakoztathatok én is embereket, új tagokat?

Új tagokat a life-care.com oldalon tud csatlakoztatni, vagy beírva a szponzorhoz a nevet és a tagi számot vagy eleve ilyen linket megadva az érdeklödőnek, kicserélve a 782291 tagszámot a sajátjára.

https://www.life-care.com/Registrierung/K60Z/HU/?parentCode=782291&isMandatory=true

Mennyi pénzt kapok az új tagok vásárlásaiból?

Mit kell csinálni a VIP kártyával?

A VIP kártyát az első vásárlásakor kapja meg a csomagban, ha vásárlás elérte a 9900 Ft ha vásárláskor berakta azt a kosárba a jobb oldali akciós menüből. Ezen van egy szám amit be kell írni miután erre a linkre ment: http://life-care.com/vipcard

Hol láthatom a rendeléseimet a webirodában?

Lehet-e törölni a megrendelést ha eszembe jutott még valami?

 

Honnan tudom, hogy melyik termék mire jó?

A life-care.com céges weboldalon magyarra kell állítani a nyelvet és és bal oldalt hatásuk alapján csoportosítva vannak a termékek. A termékekre rákattintva megjelenik az adatlap ahol le van írva a termék minden tulajdonsága és összetétele, már amit szabad kitenni, mondani, hisz tudjuk a törvény tiltja, hogy gyógyhatást tulajdonítsunk táplálékkiegészítőknek. Tehát próbáld ki a terméket és örülj a hatásoknak amiket érzel, úgyis az számit nem az amit esetleg a marketing szöveg állít.