A cég

A cég

Idézet a Life Care céges kiadványából a Siker kézikönyvéből:

Magyar Life Care katalógusA Life Care® ma a legnagyobb közvetlen értékesítéssel foglalkozó cég Romániában. 2017 óta már 19 európai országban van jelen, és bio, természetes valamint vegán termékeket értékesít, ezzel pedig több mint 100 millió eurós forgalmat generál! 2005-ben két testvér, Cristian and Danut Onetiu víziójaként jött létre. Azt tűzték ki célként, hogy egy jobb világot teremtsenek maguknak és a körülöttük lévő embereknek: jobb egészség és anyagi helyzet; Mindez egy boldog vállalkozásban csúcsosodott ki, amelyben sikeresen kombinálták a „3P”-t: People (emberek), Profit (profitabilitás) & Planet (környezet).

Milyen volt a kezdet, és utána hogyan növekedtünk?

Elindítottuk a BIO mozgalmat Romániában, és elsőként definiáltuk a román wikipédiában a „BIO” fogalmát, mert akkor még nem is szerepelt benne.

• Kivettük és most is kivesszük a részünket a társadalmi felelősségvállalásból, ennek köszönhetően a Life Care®-t a “CSR Revolution” a TOP 30 „Felelősségteljes román vállalat” közé jelölte. 

• A román vállalkozói kamara is elismerte a Life Care® teljesítményét, és a kis- és középvállalkozások kategóriában többször első hellyel díjazta. • Miután elkezdtük a nemzetközi terjeszkedést, a Life Care® elnyerte a “Direct Selling News” megtisztelő címét, a “Europe’s No1 Bio Opportunity”-t

• 2005-ben indultunk el Romániában, majd Magyarországon és Olaszországban folytattuk (2011-2012). 2016-ban már Németországba, Szlovákiába és Spanyolországba is szállítottunk. 2017-ben pedig már 19 európai országban voltunk jelen.  

• A Forbes, Capital, Money Channel, Biz, Wall-Street és még számos nemzetközi lap kiemelten foglalkozott a tevékenységünkkel, és elismerték az értékesítési rendszerünk hatékonyságát, amely a partnereknek több mint 50 millió dollárt juttatott vissza pénz és számos előnyös juttatás formájában.   

… és mégis a legértékesebb elismerés, amit kaptunk, az a több mint 1 millió elégedett vásárló, akik 20 milliónál is több terméket vásároltak az 500 terméknél is többet felvonultató portfóliónkból. Köszönjük nekik a bizalmat! Az ő boldogságuk az az energia, amely visszatér hozzánk, és segít minket abban, hogy jobbak, professzionálisabbak legyünk, és emberként is fejlődjünk. 

Ezért vagyunk mi „HAPPY” vállalat! Minden egyes nap! 

Örülnénk, ha a közösségünkben köszönthetnénk Téged is!

A LIFE CARE® VÍZIÓJA:

Hiszünk abban, hogy mindenki megérdemli, hogy jó és boldog életet élhessen. A szervezetünk megfelelő környezetet teremt ehhez, és egy olyan közösséget hoz létre, amelyben a közös jólét folyamatosan egyre pozitívabb és boldogabb irányba fejlődik.

A Life Care® MISSZIÓJA:

A mi missziónk az, hogy olyan vállalkozói környezetet teremtsünk, fejlesszünk és inspiráljunk folyamatosan, amely az embereknek valódi esélyt teremt egy jobb és boldogabb életre. 

A Life Care® ÉRTÉKEK, AMIBEN HISZÜNK:

SZENVEDÉLY, SZABADSÁG, BARÁTSÁG

A mi ígéretünk:

Minden egyes nap pozitív energiával telve hatékonyan dolgozunk azért, hogy az embereknek kiváló termékeket, értékes szolgáltatásokat és egy olyan pozitív közösséget biztosítsunk, amelyben egészséges és boldog életet élhetnek!

Life Care katalógusok