Kellemesebb az élet fájdalmak nélkül.

Szeretnél fájdalmak nélkül élni, de elkerülve a gyógyszereket, injekciókat, és műtéteket ha lehet?
Több millió eladás és a sok pozitív visszajelzés miatt elmondható, hogy az egyik legnépszerűbb termékek ma ezen a piacon.
Ha fáj valahol, nehezebb már a mozgás, edzés előtt, egy nagyobb túra, vagy fizikai munka előtt bekenem magam, és úgy érzem, mindenre képes vagyok.
Ingyenes regisztrációval, most a legkedvezőbb áron megkaphatod.
BIO minőség, USA olasz és német termékek igényeseknek és azoknak akiknek nem csak a legjobb minőség hanem a legjobb ár is számít!   

Gondolom – még ha esetleg fiatal is vagy – volt már amikor fájtak a végtagjaid, a derekad, nehezebben mozogtál, keltél fel reggel!

A kor előrehaladtával, a mozgásszervi panaszok egyre gyakoribbak lesznek, és egyre nagyobb fájdalommal járhatnak. Az ízületi fájdalmak, az arthritis, a reuma, sajnos egyre több embernél komoly probléma. A legtöbben gyógyszerekhez fordulnak a tünetek enyhítése érdekében, de a gyógyszerek csak mellékhatások árán hatnak, de nem gyógyítanak.

 

Csupán a tüneteket csökkentik, az okot nem szüntetik meg! 

Ma már egyre több ember nyitott az alternatív lehetőségekre, és akar hatékony javulást, akár teljes gyógyulást elérni gyógyszerek és azok mellékhatásai nélkül! 

Ma már a legjobb minőségű BIO termékek segítenek akár kívülről akár belülről a szervezet megerősítésében, a tünetek megszüntetésében és az okok kezelésében is! A gyógynövény tartalmú táplálékkiegészítők hatékonyan támogatják a szervezet öngyógyító képességeit és az immunrendszert, míg a krémek gélek kívülről teszik ugyanezt  a bőrön át felszívódva! 

A legmodernebb technika, mint például a lágylézer kezelés is már az otthonunkba hozza a gyógyulás lehetőségét, de erről majd a cikk végén.

A mozgásszervi panaszokkal orvoshoz fordulók esetében nem kizárólag az ízület megbetegedéséről lehet szó. Más helyről is kiindulhat a fájdalom, ezért egyéb okokat is mindig szem előtt kell tartani. Szorosan az ízületet érintő betegségek, leegyszerűsítve két nagy csoportra oszthatóak.
 A gyulladásos, valamint a kopásos (vagy más néven degeneratív) ízületi megbetegedések. Nagyon fontos elkülöníteni a két csoportot, hiszen a kezelési terv is egészen más.

Kopásos ízületi megbetegedés (arthrosis, osteoarthritis)

Az ízületi porc károsodásával jellemezhető betegség, melynek során a különböző leépülési folyamatok kerülnek előtérbe. Jelentőségét az hangsúlyozza, hogy a leggyakoribb mozgásszervi megbetegedés 50 éves kor felett. A porcszövet két fő részből áll. Van egy rugalmas sejt közötti állomány, mely döntően kollagénrostokból és proteoglikán molekulákból tevődik össze.

Ebben a mátrixban találhatóak elszórtan kisebb csoportokban a porcsejtek. Vannak bizonyos hormonok és növekedési faktorok, melyek a porcképződést segítik elő, ilyen pl. a növekedési hormon, vagy az inzulinszerű növekedési faktor. A mérleg másik serpenyőjében a porcot lebontó enzimek találhatóak (pl. mátrix metalloproteinázok). Ha a mérleg egyensúlya elbillen a leépülés irányába, akkor kezdődik meg a porc kopása.

Hogyan kezeljük az ízületi kopást?

Fontos a rizikótényezők megszüntetése. Ezek közül egyik legfontosabb az elhízás és a mozgásszegény életmód. A rendszeresen végzett testmozgás – mely kiegészülhet fizioterápiás kezeléssel – javítja az ízület keringését, növeli az izomerőt.

Gyulladásos ízületi megbetegedések (arthritisek)

 Ebbe a csoportba is rendkívül sokféle kórkép tartozik, melyek elkülönítése sokszor a reumatológusnak is komoly kihívást jelent. A gyakorlati jelentőségük azért óriási, mert sok esetben sürgősségi ellátást is igényelhetnek.

A gyulladásra jellemző, hogy az érintett ízület fájdalmassá lesz és a gyulladásos folyadék felszaporodása következtében beduzzad. Emiatt mozgásában korlátozottá válik, sok esetben a gyulladásos területen bőrpír is jelentkezik. A gyulladáshoz általános tünetek is társulhatnak, leggyakrabban láz, étvágytalanság, gyengeség. A rutin laborvizsgálatok már hamar jelezhetik a gyulladást, általában gyorsult vérsüllyedés, emelkedett gyulladásos fehérjeszint (C-reaktív protein) jellemzi.

Részletek: https://www.webbeteg.hu/cikkek/mozgasszervi_betegseg/9978/izuleti-fajdalmak-okai-es-kezelese

Az ízületi fájdalmakat nem szabad komolytalanul venni, fontos az orvosi kivizsgálás és diagnózis, segítség. Ebben az esetben is jobb a megelőzés, hisz a legtöbb ilyen probléma is megelőzhető elkerülhető helyes életmóddal, táplálkozással, és táplálékkiegészítéssel!

A mozgásszegény életmód, a túlsúly, a vitamin és tápanyaghiányos táplálkozás mind okai lehetnek az ízületi gyulladás, fájdalmak kialakulásának.

De ha már kialakult a betegség akkor se kell azonnal a komoly mellékhatásokkal járó gyógyszerekhez fordulni. Azok számára, akik nem szeretik a tablettákat, szirupokat vagy injekciókat, mindig ott áll a lehetőség a betegség gyógynövényekkel való kezelésére. Ez egy biztonságos módszer, mivel ezeknek a gyógynövényeknek szinte egyáltalán nincsenek mellékhatásai. Persze minél tovább halassza az ember az életmódváltást és a gyógynövények használatát, annál inkább muszáj lesz az erősebb gyógyszerek igénybevétele vagy esetleg a műtét! 

Nézzük a Life Care cég termékei közül melyik és hogyan tud segíteni az ilyen problémáknál, vagy hogy tudják a megelőzés ügyét támogatni?

Life Impulse® Joint Elixir – gyógyír az ízületeknek

  • megőrzi az ízületek rugalmasságát
  • hatékony a csontritkulással szemben
  • csökkenti az ízületi fájdalmakat

A Life Impulse® Joint Elixir az ízületek táplálékkiegészítője. Gazdag vitamintartalmának köszönhetően segít megőrizni az ízületek rugalmasságát, és csökkenti az ízületi fájdalmakat. A táplálékkiegészítő aktív összetevőinek köszönhetően a kollagénszint a porcokban visszaáll az eredeti, optimális értékre. Biztosítja az ízületi porcok optimális működéséhez és a fiziológiai felépítéséhez szükséges anyagokat. Hozzájárul az ízületek rugalmasságának növeléséhez, fenntartásához. Hatásos a végtagokat és a gerincet érintő különféle ízületi megbetegedések korai tüneteinek enyhítésében.

 

MSM Power

Az MSM (metil-szulfonil-metán) a kén szerves formája, amely az egészségre számos kedvező hatással bír. Támogatja a csontrendszer optimális működését, javítja az ízületek rugalmasságát. Használata intenzív fizikai aktivitás, igénybevétel után ajánlott. Megőrzi a szervezetben a pH-egyensúlyát, valamint energiával tölt fel, és fokozza az általános tónust.

Az MSM nélkülözhetetlen az egészséges csontokhoz és ízületekhez. Segít az osteoarthritis, az osteoporosis és a reumatoid arthritis által okozott tünetek kezelésében és enyhítésében. Az MSM feloldja a degeneratív betegségeket okozó kalcium-foszfátot. Gyulladáscsökkentő és reumaellenes hatása is ismert. Fokozza az ízületek és a vérkeringés rugalmasságát, miközben csökkenti a fájdalmat és növeli a mobilitást.

Méregtelenítő hatásáról is ismert. Az MSM por növeli a sejt permeabilitását, ami azt jelenti, hogy a toxinok könnyebben távoznak a szervezetből. Emellett a tápanyagok felszívódását is támogatja. Ilyen például a víz és az esszenciális tápanyagok.

Növeli az energiaszintet és a vitalitást. Javítja a glükóz felszívódását, valamint vitalizáló hatással és természetes energizáló hatással is bír. Az emésztési folyamat során rengeteg energiát használ fel a szervezet (kb. 70%). A sejt permeabilitási kapacitásának növelésének köszönhetően, az MSM por fokozza a tápanyagfelvételt, és ezzel párhuzamosan csökkenti az emésztési folyamathoz szükséges energia mennyiségét.

Az izomgörcsöket és izomfájdalmat is mérsékelheti. Az MSM képes csökkenteni, vagy akár teljes mértékben megszüntetni az intenzív fizikai igénybevétel nyomán fellépő izomgörcsöket és izomfájdalmakat. Nyugtatja és természetesen ellazítja az izmokat.

Erősíti a hajszálat, a körmöket, és az arcbőr megjelenését is javítja. Biztosítja a szervezetnek a szükséges mennyiségű ként annak érdekében, hogy az kollagént és keratint állítson elő, amelyek nélkülözhetetlenek a szépség megőrzéséhez. Az MSM fogyasztása csökkentheti a látható ráncokat és olyan problémákkal szemben is hatásos, mint például: a száraz és petyhüdt bőr, a törékeny körmök, a vékony és töredezett haj, az akné, a dermatitis, az ekcéma, a cuperosis vagy a pikkelysömör.

Az MSM por további előnyei:

  • kezelhető vagy akár meg is előzhetőek általa az allergiák
  • egyensúlyba hozhatja a vércukorszintet
  • csökkenti az oxidatív stresszt
  • enyhítheti az asztma tüneteit
  • kedvező hatással lehet az emésztési problémákra (hasmenés, székrekedés, hányinger)
  • stimulálja a test regenerálódását
  • fokozza az A-, D-, C- és E-vitamin hatását
  • erős antioxidáns.

Life Impulse® MSM Power számos területen kedvező hatással van az egészségre, és nélkülözhetetlen a szervezet megfelelő működésében. Gyulladásgátló hatású, emellett kiváló fájdalomcsillapító és természetesen tölt fel energiával, vitalizál.

Forrás:

Elena Boeru – Online & kommunikációs szakértő

 

Artro Lite

  • fokozza az ízületek rugalmasságát
  • gyulladáscsökkentő hatás
  • helyreállítja a ízületi folyadékot
  • nélkülözhetetlen antioxidáns hatás

Speciális hatóanyagokat tartalmazó termék, amely nagy mennyiségben tartalmaz BIO zöldkagyló-port, BIO C-vitamint, E-vitamint, szeléniumot és cinket. A Life Impulse® Artro Life étrend-kiegészítőben lévő zöldkagyló-kivonat csodákra képes, mert az ásványi anyagok mellett szulfát glükozamint is tartalmaz. Ez egy olyan összetevő, amely, pont olyan proteikus struktúrákat tartalmaz, mint amilyenek az emberi testben vannak. Ezek hozzák létre a konjunktív szövetek és a porcok alapját.

Medveerő kapszula és gél

  • reumatikus, illetve izom fájdalom kezelésére
  • belsőleg fejti ki hatását a problémás, sérült területen
  • enyhíti az arthritis tüneteit
  • növeli a reuma elleni gél hatását
  • komplex formula a reumatikus fájdalmak ellen

A Kräuter® Medve Erő® reuma elleni gél mellé kiváló táplálékkiegészítő. Belsőleg fejti ki hatását a fájdalmas területeken. Speciális összetevőinek (indiai tömjén, vadgesztenye, BIO eukaliptusz és fehér fűz) köszönhetően a reuma elleni géllel párhuzamosan használva, teljes körű megoldást jelent: reumatikus, illetve izom fájdalom kezelésben. Így belsőleg és külsőleg is kifejti hatását a problémás, sérült területen. Fokozza és kiegészíti a Kräuter® Medve Erő® reuma elleni gél hatását. A fájdalom gyökerénél fejti ki hatását.

 

Ördögcsáklya kapszula és gél

  • komplex összetételű termék
  • belsőleg hat
  • enyhíti az izomfájdalmat és az ízületi gyulladást
  • fokozza a gyulladáscsökkentő gél hatását
  • lazítja az izmokat és az ízületeket

Különleges és válogatott összetevőkből álló táplálékkiegészítő. Az ördögcsáklya, a macskakarom, a kurkuma, a BIO gyömbérkivonat és szelén, együttesen fejti ki hatását külsőleg és belsőleg az Ördögcsáklya® gyulladáscsökkentő géllel. Enyhülést hoz az ízületi, illetve izomgyulladásra. Az Ördögcsáklya kapszula gyorsan hoz enyhülést belsőleg az ízületi és izomgyulladás okozta fájdalmakra. Fokozza és kiegészíti a Kräuter® Ördögcsáklya® gél hatását. A fájdalom gyökerénél fejti ki hatását.

Kräuter Medve Erő reuma elleni gél

Kräuter Medve Erő reuma elleni gél

Life Care termékek

Life Care termékek

Kräuter® reuma elleni tusfürdő, fenyő kivonattal és BIO gyógynövényekkel

A BIO összetevők, mint a menta, ginzeng és az erdeifenyőolaj-kivonat a reumaellenes, nyugtató, élénkítő és frissítő hatásukról ismertek. Az erdeifenyő kivonat serkenti a vérkeringést, és a légzőszervi problémákat is orvosolja, míg a ginzeng az immunrendszer ellenálló képességét javítja. Az organikus menta pedig erősen antibakteriális hatású.

 

 

Life Impulse Magne Active

A Life Impulse® MagneActive tiszta és magas koncentrációjú magnézium-klorid forrás, amelyet a Zechstein-i őstengerből nyernek. Spray-es kivitelének köszönhetőnek könnyen alkalmazható, a koncentrált magnéziumolaj pedig kiváló hatással van az ízületek és izmok egészségére.
A bőr felszívóképessége igen magas. A hatóanyag akár 10-szer gyorsabban felszívódik, mint a belekben, ezért a Life Impulse® MagneActive spray mindazok számára ideális, akik magnéziumhiányban szenvednek.

Különösen nekik ajánlott: 

>> idős emberek – ők már nehezebben tolerálják a tabletták vagy kapszulák lenyelését
>> sportolók – rendszeresen különböző étrend-kiegészítőket használnak
>> várandós nők – a terhesség ideje alatt nem ajánlott sok tabletta szedése

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A magnézium fontos a szervezetnek és hozzájárul:
>> az ízületek és az izmok egészségéhez
>> az erős csontok és állandó szívritmus megtartásához
>> az egészséges immunrendszer fenntartásához
>> az agyi aktivitás és az idegegyensúly stimulálásához
>> a zsibbadás és a bizsergés csökkentéséhez
>> a stressz elleni küzdelemhez
>> az idegrendszer és az izomrendszer közötti egyensúlyhoz

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Spriccelje be a testet, majd masszírozza be könnyedén amíg a bőr beszívja.
4 permet körülbelül 66 mg magnéziumot tartalmaz is naponta akár 20-szor is használható.
Ideális használat: tussolás után vagy fizikai gyakorlatok után. A tiszta bőrre vigyük fel akárhányszor szükség van rá. Csak külső használatra ajánlott, 12 éves kortól. Szembe ne kerüljön. Használja a dobozon jelzett időpontig. Ne hagyja kicsiny gyermekek keze ügyébe.

 

Vásárolni akarok kedvezményesen!

Az ízületi fájdalmak kezelésére ajánlom még a Safe Laser magyar találmányt, ami egy lágylézer kezelést végző készülék, amivel otthonunkban naponta többször is kezelhetjük például a fájó ízületeket és érhetünk el nagyszerű eredményeket.

Olvass utána ITT és ha érdekel rendelj nálunk!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?