Safe Laser – lágylézer kezelés

Safe Laser – lágylézer kezelés

A legtöbb családban található valaki, AKI:

  • Mozgásszervi panaszokkal küzd, fáj a válla, háta, dereka, ízületi-, izom-, ínhüvely-gyulladással, reumatikus fájdalmakkal, porckopással küzd.
  • Esetleg valami sportsérülés, izomhúzódások, zúzódások, vérömlenyek, csonttörés, izom- és ínszalag sérülések nehezítik a napjait.
  • Fogfájás, gyulladás, fogínysorvadás és vérzés, szájnyálkahártya sérülések okoznak kellemetlen éjszakákat.

– Akinél ekcéma, rosacea, pattanások, bőrgyulladások, övsömör, herpesz, hámsérülések, horzsolások, vágások, égési és fagyási sérülések okoznak kozmetikai vagy bőrgyógyászati problémákat.

– Esetleg a cukorbetegség miatt kialakult fekélyek gyógyulnak nagyon nehezen.

– Szeretné javítani a vér és nyirokkeringést.

– Szeretné a szervezet öngyógyító folyamatait stimulálni, gyorsítani, segíteni valami természetes módon.

– Az allergia, asztma, szénanátha, légúti gyulladások tüneteit szeretné enyhíteni, az orrdugulást megszüntetni.

– Vagy az is előfordulhat, hogy valamelyik házi kedvenc, házi állat szenved olyan sérülést, szerez sebet, aminek gyógyulását szeretné gyorsítani elősegíteni.

Erre nyújt nagyszerű megoldást a lágylézer kezelés, a Safe Laser készülék, lámpa.

A lágylézer kezelés már legalább 50 éve alkalmazott eljárás, de az évek során rengeteget fejlődött. Ma már erősségében, és hatékonyságában is rengeteget lépett előre és ami a legfontosabb, a mai Safe Laser készülék már nem veszélyes a szemre, így bátran odaadható otthoni használtra, nem okozhat szemkárosodást ha valaki a szemébe világít. 

Az otthoni használat azért praktikus a Safe Laser készülék esetén, mert lágylézer kezelésre naponta többször is szükség van ahhoz hogy valóban hatékonyan tudjunk eredményt elérni. Az meg nem reális, hogy valaki naponta többször menjen egy rendelőbe, hogy az orvos kezelje.

Safe Laser – lágylézer kezelés

A Safe Laser lámpát otthon bárki tudja használni. Oda rakja arra a testrészre ahol szükség van rá, és 5-10 percig kezeli, naponta többször is. A lágylézer hatása így biztosan meg lesz, és hamarosan javulás jöhet a szervezet állapotában. Gyulladáscsökkenés, fájdalomcsillapodás, biostimuláció és jobb vérkeringés, több oxigén lehet az eredmény.

 

A lágylézer kezelés igazolt hatásai:

Fájdalomcsillapítás

A lézerterápia blokkolja a fájdalomingerületek átvitelét a sérült testrész és az agy között, valamint fokozza a szervezetünkben lévő természetes fájdalomcsillapító vegyi anyagok (endorfinok és enkefalinok) termelését. Ezáltal jelentősen csökkenti a fájdalomérzetet.

Gyulladáscsökkentés

A lézerterápia csökkenti a sérült testrészben a gyulladást és a duzzanatot. A kezelés hatására kitágulnak a kisebb artériák és a nyirokerek. Ez a megnövekedett értágulat lehetővé teszi, hogy a duzzanatot okozó folyadékgyülem hatékonyan eltávozzon a sérült területekről. A nyirokerek kitágulása továbbá javítja a nyirokkeringést, mely elősegíti ezt a létfontosságú gyógyulási folyamatot.

Biostimulációs hatás

A lézerterápia serkenti a test öngyógyító képességét. A terápiás lézer által kibocsátott fotonok mélyen behatolnak testünk szöveteibe, és stimulálják az egyes sejtek energiatermelési központjait. A megnövelt energiatermelés és fokozott anyagcsere következménye a gyorsabb, hatékonyabb működés és regenerálódás. Ennek hatása pedig nemcsak a lézerfénnyel kezelt területen, hanem az egész szervezetben érezhető. A lágylézer kezelés nemcsak a betegségek tüneteit enyhíti, hanem sok esetben az okokat is megszünteti.

Safe Laser lágylézer kezelés

Safe Laser lágylézer kezelés

Safe Laser lágylézer kezelés

 

A készülék itt vásárolható meg: http://lagylezerkezeles.info/vasarlasi-lehetosegek/

Vélemény, hozzászólás?