Life Care VIP kártya aktiválása

Life Care VIP kártya aktiválása

life care vip kártya aktiválásaHa érdekelnek a Life Care termékei, akkor van rá lehetőség, hogy egyre olcsóbban, egyre nagyobb kedvezményekkel vásárolhasd meg őket!

Azzal, hogy regisztráltál a Life Care hálózatába máris 20%-al olcsóbban vásárolhattál a webáruházban mint tag. Ha 9900Ft-rt rendeltél a szállítás máris ingyenes volt.

Az első vásárlásnál nagyon fontos, hogy a vásárláskor jobb oldalt megjelenő ingyenes ajándékokat és kedvezményeket be tedd a kosaradba.

Ezek akkor jelennek meg ha legalább 9900Ft-rt vásárolsz.

Nincs vásárlási kötelezettség, ha megéri neked az 1600Ft szállítási költség akkor vehetsz egy terméket is. De ha megértetted miért érdemes váltani BIO termékekre és miért érdemes lecserélni a háztartásod kellékeit Life Care termékekre akkor nem lesz nehéz összerakni egy 9900Ft-os rendelést elsőre.

Ha ezt megtetted akkor fizetés előtt jobb oldalt az AKCIÓK-nál megjelenik a kedvezménykártya, amit egy kattintással tudsz a kosárba tenni és ami így az első vásárlással fog postán megérkezni.

Life Care VIP kártya aktiválása

Ha megjött akkor menj a http://life-care.com/vipcard oldalra és lépj be a webirodádba a számod és az általad regisztrációkor megadott jelszó segítségével.

Írd be a megfelelő helyre a 5 tagú kódot, ami a kártyán szerepel és aktiváld!

Ezzel elindítod a hűségprogramot, amit, ha betartsz akkor a kedvezményed hónapról hónapra nagyobb lesz.

Hűségprogram – egyedülálló kedvezmények Life Care VIP kártyával.

Ellenállhatatlan Üdvözlő programmal várunk téged!

FONTOS: ahhoz, hogy élvezhesd az Üdvözlő programunk előnyeit, 4 egymást követő hónapban mindenképp le kell adnod rendelést!

  1. hónap   min    9900 Ft tagi áron
  2. hónap   min  11290 Ft
  3. hónap   min  11590 Ft
  4. hónap   min  11890 Ft- ért.

Részletesen az Üdvözlő programról ITT

 

Vélemény, hozzászólás?