Kräuter® tisztálkodás BIO gyógynövényekkel

Kräuter® antibakteriális folyékony szappan, BIO gyógynövényekkel

Life care termékek

Life care termékek

antibakteriális folyékony szappan

mélyen tisztítja a bőrt

fertőtlenít

nyugtatja és regenerálja a bőrt

érzékeny bőrre is ideális

BEMUTATÁS

A Kräuter® antibakteriális folyékony szappan BIO gyógynövényekkel, száraz és érzékeny bőr esetén is ideális mindennapos használatra. A szappan összetételében lévő BIO kamilla és körömvirág, nyugtató és regeneráló hatásukról ismertek.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A kamilla és BIO körömvirág kivonatból készült szappan, mélyen nyugtató és bőrmegújító hatással rendelkezik. Mélyen tisztítja a bőrt, fertőtlenít és regenerál.
A BIO körömvirág kivonat nyugtatja a bőrt, gátolja a bőr gyulladását, fertőtlenít és regenerál. A BIO kamilla kivonat gyulladásgátló hatásának köszönhetően gyengéden ápolja az érzékeny bőrt. A kamilla gyógyít, és segít megőrizni a folyadék-egyensúlyt, miközben eltünteti a szennyeződéseket.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Mindennapos használatra. Gyerekek felügyelet mellett használhatják. A kamilla és BIO körömvirág kivonatból készült folyékony szappan, mélyen nyugtató és bőrmegújító hatással rendelkezik. Különösen a száraz vagy érzékeny bőrrel tesz csodát.

Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.

ÖSSZETEVŐK

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Parfum, Alcohol Denat., Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, C I 19140.*Az összetevők organikus gazdálkodásból származnak.
Kräuter ® antibakteriális szappan testünk kényeztetésére

antibakteriális hatású

gyengéden tisztítja a bőrt

hidratálja a bőrt

lassítja a bőr öregedését

minden bőrtípusra ajánlott

BEMUTATÁS

A Kräuter® antibakteriális szappan gyengéden tisztítja a bőrt, puhává és bársonyossá téve azt. A kókusz- és pálmaolaj kivonat hidratáló hatású, és finom illata ellazít egy fáradt nap után.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

Az antibakteriális szappan különleges élményt nyújt bárkinek, és bármilyen bőrtípusra ajánlott. Az érzékeny és a száraz bőr számára, a kókusz- és pálmaolaj kivonat ideális a mindennapos ápolásra. A pálmaolaj A és E-vitaminban gazdag, emellett táplálja is a bőrt. A kókuszolaj antibakteriális és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amely lassítja a bőr öregedését.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Kíméletesen masszírozzuk be a nedves bőrbe, majd öblítsük le bő vízzel. Mindennapos használatra is ideális. Gyermekek elől elzárva tartandó.

ÖSSZETEVŐK

Sodium Palmate, Sodium Cocoate, Aqua, Sosium Gluconate, Parfum.

Krauter Nyugtató tusfürdo vadrózsa és növényi kivonattal 4573

Enyhiti a fájdalmat

Finomabb és bársonyosabb bőr

Nem száritja ki a bőrt

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

Ennek a nyugtató hatású tusfürdonek az alapja egy BIO összetevokbol álló újszeru kombináció, amely hegyi árnikát, kamillát, csalánt és vadrózsát tartalmaz. Könnyedén tisztít és kellemes érzést biztosít anélkül, hogy kiszárítaná a bort. Az összetételében szereplo növények “csodás” hatása elkényezteti az érzékeket és finom, bársonyos bort eredményez.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Egy kisebb mennyiséget tenyérbe kell önteni, és az elore megnedvesített borre kell kenni, majd megfelelo mennyiségu vízzel lemosni. Kerülni kell a szembe jutást. A terméknek nincsenek ellenjavallatai ami a terhességet illeti. Elsodlegesen próbáljuk ki a terméket egy kisebb borfelületen, majd az egész felületre kenjük fel, mivel terhesség alatt a borünk is érzékenyebb lehet, és a krém hatás is különbözo lehet más alkalmakkor.

ÖSSZETEVŐK

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Rosa Canina Fruit Oil, Arnica Montana Flower Extract*, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Urtica Dioica Leaf Extract*, Panthenol, Betaine, Glycol Distearate, Parfum, Citric Acid, Polyquaternium-7, Laureth-4, Alcohol Denat., Benzyl Alcohol, Formic Acid, Methylpropanediol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate. *ingredients from biologically controlled environments

Kräuter® antibakteriális intim gél, BIO gyógynövényekkel 4541

speciális pH-érték az intim területen

gyengéden tisztít

hidratál

védi az érzékeny bőrt

mindennapos használatra ajánlott

BEMUTATÁS

A biológiailag ellenőrzött gazdálkodásból származó kamilla, menta és mézfű mélyen tisztít, gondoskodik az állandó higiéniáról, valamint ápolja és védi az intim területen található érzékenyebb bőrt. A gél pH-értékét speciálisan a nyálkahártya savasságának megfelelően alakították ki.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

Mindennapos használata javasolt. A kamilla, menta és mézfű mélyen tisztít, gondkoskodik az állandó higiéniáról, valamint ápolja és védi az intim területen található érzékenyebb bőrt. A gél pH-értékét speciálisan a nyálkahártya savasságának megfelelően alakították ki.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Kizárólag külső használatra ajánlott. Mindennapos használatra. A biológiailag ellenőrzött gazdálkodásból származó kamilla, menta és mézfű mélyen tisztít, gondoskodik az állandó higiéniáról, valamint ápolja és védi az intim területen található érzékenyebb bőrt. Gyerekek elől elzárva tartandó. A kezünkbe adagolt intim krémet 1 liter vízben hígítsuk fel, és azzal mosakodjunk meg, majd végül hideg vízzel öblítsük le.
Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.

ÖSSZETEVŐK

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Citric Acid, Betaine, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Cymbopogon Schoenanthus Extract*, Mentha Piperita Leaf Extract*, Tocopherol, Panthenol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Alcohol Denat., Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Polyquaternium-7, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol. *Az összetevők organikus gazdálkodásból származnak.

Kräuter® levendulás  BIO gyógynövényes 3 az 1-ben folyékony szappan 4104

folyékony szappan, nyugtató hatással

tusfürdőként is tökéletes

habfürdőként is kiváló

pihentető hatású, megnyugtatja az érzékeket

gyógyítja a gyulladt bőrt

BEMUTATÁS

A Kräuter® levendulás és BIO gyógynövényes 3 az 1-ben folyékony szappan jelentős mennyiségű levendulaolajat tartalmaz. Hívogató illata ellazítja az érzékeket, izmokat és az idegrendszert. 
A levendulát már az ókorban is ismerték, mint aromatizáló és terapeutikus gyógynövényt, amely a testet ellazító, valamint gyulladáscsökkentő és hegesítő hatással rendelkezik. A gyógynövényből kivont hatóanyagok nyugtatják a belső receptorokat, ezért kiváló eszköz az idegrendszert érintő bántalmak kezelésére. A biológiai gazdálkodásból származó aloe vera-, rozmaring- és citronella kivonat antimikrobikus és gombaellenes.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

Az új Kräuter® levendulás és gyógynövényes 3 az 1-ben folyékony szappan egyszerre folyékony szappan, tusfürdő és habfürdő. A természetes összetevők hidratálják a kezet és a bőrt, kellemes levendula illattal borítva be azt, még a leöblítést követően is. A speciálisan kifejlesztett formula habfürdőként is tökéletesen megállja a helyét. Kellemes levendula illata pihenteti és megnyugtatja az érzékeket, az idegrendszert.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Ha folyékony szappanként és tusfürdőként használjuk, akkor a vizes bőrt masszírozzuk be vele, és öblítsük le meleg vízzel. Ha habfürdőként használjuk, akkor a kádba öntsünk tetszőleges adagot, majd keverjük meg a vizet a kezünkkel. Szembe ne kerüljön! Gyermekektől és napfénytől távol tartandó!

ÖSSZETEVŐK

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Lavandula Hybrida Oil, Rosmarinus Officinalis Extract*, Cymbopogon Citratus Extract*, Alcohol Denat., Citric Acid, Parfum, Limonene, Linalool, Coumarin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 16035, CI 42090. *Az összetevők organikus gazdálkodásból származnak.

Kräuter® influenza elleni tusfürdő, BIO eukaliptusszal 4011

influenza elleni hatás

nyugtat

antibakteriális

frissít

kitűnő gyulladáscsökkentő

BEMUTATÁS

A Kräuter® influenza elleni tusfürdő, BIO eukaliptusszal, mélyen tisztítja a bőrt. Élénkít és felfrissít. Bármilyen bőrtípusra ajánlott.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A BIO összetevői, mint az eukaliptusz és a citromfű, a relaxáló, frissítő, influenza ellenes és antibakteriális hatásukról ismertek. Az értékes citromfű kivonat szabályozza az izzadást, serkenti a vérkeringést, és a fejfájás, valamint az álmatlanság hatékony ellenszere.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Mindennapos használatra. Gyermekek elől elzárva tartandó. 5-35 °C közötti hőmérsékleten tároljuk. Mélyen tisztítja, felfrissíti és ápolja a bőrt. Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják. 
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.

ÖSSZETEVŐK

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Extract*, Cymbopogon Citratus Extract*, Glycerin, Parfum, Limonene, Benzyl Alcohol, Alcohol Denat., Citric Acid, Methylpropanediol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.*Az összetevők organikus gazdálkodásból származnak.

Kräuter® anti-stressz tusfürdő, BIO citromfűvel 4013

alaposan tisztít

tonizál

nyugtat

hidratál

BEMUTATÁS

A Kräuter® anti-stressz tusfürdő, BIO citromfűvel alaposan tisztítja, tonizálja, nyugtatja és hidratálja a bőrt. Ideális a stresszes időszakokban, valamint minden bőrtípus számára, különösképpen a száraz és érzékeny bőrre.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

Az olyan BIO összetevők, mint a citromfű és a menta nyugtató, fertőtlenítő és gyógyító hatásukról ismertek. A citromfű különösen a száraz és az érzékeny bőr ápolására ajánlott. Új, izgalmas kalandra hív, amelyben felfedezhetsz egy új dimenziót, az érzékek, a jó közérzet harmóniáját, és az elme és a test jólétét. Miközben a citromfűkivonatnak köszönhetően a tusfürdő gyengéden tisztít, és eltünteti a napközben bennünk felgyülemlett feszültséget, csillapítja a fejfájást, csökkenti a kimerültséget és a stresszt. A citrus illata elűzi a fáradságot, serkenti a memória működését és jó közérzetet biztosít.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Mindennapos használatra ajánlott. Gyermekektől elzárva tartandó! 5-35 °C közötti hőmérsékleten tároljuk. A tusfürdő tisztítja, nyugtatja, élénkíti és hidratálja a bőrt. 
Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.

ÖSSZETEVŐK

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Melissa Officinalis Leaf Extract*, Mentha Viridis Extract*, Cymbopogon Winterianus Oil, Parfum, Geraniol, Citronellol, Limonene, Citral, Linalool, Benzyl Alcohol, Alcohol Denat., Citric Acid, Methylpropanediol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate. *Az összetevők organikus gazdálkodásból származnak.

Kräuter® reuma elleni tusfürdő, fenyő kivonattal és BIO gyógynövényekkel 

reumaellenes hatás

hűsít

frissít

nyugtat

fertőtleníti a légutakat

BEMUTATÁS

A Kräuter® reuma elleni tusfürdő, fenyő kivonattal és BIO gyógynövényekkel, reumaellenes, hűsítő és frissítő hatással van a bőrre. Az összes bőrtípusra ajánlott.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A BIO összetevők, mint a menta, ginzeng és az erdeifenyőolaj-kivonat a reumaellenes, nyugtató, élénkítő és frissítő hatásukról ismertek. Az erdeifenyő kivonat serkenti a vérkeringést, és a légzőszervi problémákat is orvosolja, míg a ginzeng az immunrendszer ellenálló képességét javítja. Az organikus menta pedig erősen antibakteriális hatású.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Mindennapos használatra. 5-35 °C közötti hőmérsékleten tároljuk. Reumaellenes, hűsítő és frissítő hatással rendelkezik. Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.

ÖSSZETEVŐK

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Mentha Viridis Extract*, Panax Ginseng Root Extract*, Pinus Mugo Leaf Oil, Parfum, Limonene, Abies Sibirica Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Juniperus Virginiana Oil, Benzyl Alcohol, Alcohol Denat., Camphor, Citric Acid, Menthol, Methylpropanediol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate. *Az összetevők organikus gazdálkodásból származnak.

Kräuter® Deo Roll-on izzadásgátló, BIO kamillával és rozmaringgal

nem tartalmaz alumíniumszármazékot

nem tartalmaz mesterséges színezéket

megnyugtatja a bőrt szőrtelenítés után

kellemes és friss illat jellemzi

fertőtlenít

BEMUTATÁS

A BIO Kräuter® Deo Roll-on BIO kamillával és rozmaringgal, biológiailag ellenőrzött gazdálkodásból származó gyógynövényekben gazdag recept alapján készült, amely szőrtelenítés után megnyugtatja a bőrt, és kellemes illatot kölcsönöz neki. A BIO Kräuter® Deo Roll-on megszünteti az izzadással járó kellemetlen szagokat. Alumíniumszármazékokat, és mesterséges színezéket sem tartalmaz.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

Hidratálja és óvja a hónalj érzékeny bőrét. Fertőtlenít, nem zárja el a pórusokat, és megelőzi a baktériumok kialakulását.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Szükség szerint, a tiszta bőrön mindennap alkalmazhatjuk. Hidratálja és védi a hónalj érzékeny bőrét. Fertőtlenít, nem zárja el a pórusokat, meggátolja a baktériumok elterjedését. Gyermekek elől elzárva tartandó.
Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.

ÖSSZETEVŐK

Aqua, Alcohol Denat., Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Triethyl Citrate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Mentha Piperita Leaf Extract*, Rosmarinus Officinalis Extract*, Disodium EDTA, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Linalool, Citral, Limonene. *Az összetevők organikus gazdálkodásból származnak.

Vélemény, hozzászólás?