Lábápolás

Lábápolás

Kräuter® Komfort Roll

  • könnyű láb érzet
  • stimulálja a vérkeringést
  • azonnal hat
  • speciális BIO gyógynövény-kombinációt tartalmaz
  • könnyen alkalmazható és hordható

BEMUTATÁS

A Kräuter® Komfort Roll, egy olyan egyedi koncepció, amely azonnali és hosszantartó könnyed hatást kölcsönöz a fáradt, megduzzadt és elnehezedett lábak számára. Tökéletes termék azoknak, akik sokat ülnek az irodában, és ülőmunkát végeznek. Valamint azoknak is, akik folyamatosan komolyan terhelik a lábaikat. Gyorsan felszívódik, a bőrt simává és kellemes illatúvá varázsolja. Irodistáknak (akik sokat ülnek az irodában), aktív személyeknek (akik sokat gyalogolnak), sportolóknak, táncosoknak, versenytáncosoknak, megduzzadt lábaktól szenvedőknek (elnehezedő láb, magassarkú használata után a vérkeringés javítása érdekében) ajánlott.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A Kräuter® Komfort Roll serkenti a vérkeringést, és megszünteti a láb fáradt és nehéz érzetét. Alapja egy olyan egyedülálló organikus gyógynövény-kombináció, amely aloe verát, olívabogyót, rozmaringot, levendulát, shea vajat és búzát tartalmaz. A Komfort roll mélyen hat, ezért nagyon hatékonyan tonizálja a bőrt, és teszi „könnyűvé” a lábainkat.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Vigyük fel a Kräuter® Komfort Roll-t a lábra, (a boka és comb között bárhol) és alulról felfele haladva gyengéden masszírozzuk be a bőrbe, a minél teljesebb lazító, élénkítő hatás érdekében, és hogy lábainkat igazán „könnyűnek” érezhessük.

ÖSSZETEVŐK

Aloe Barbadensis Leaf Extract* , Olea Europaea Fruit Extract*, Algin, Rosmarinus Officianlis Leaf Extract*, Lavandula Angustifolia Leaf Extract*, Triticum Vulgare Germ Oil*, Sodium Hyaluronate, Butyrospermum Parkii Butter*, Menthol, Mentha Piperita Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Centella Asiatica Extract, Parfum. *Az összetevők organikus gazdálkodásból származnak.
Kräuter® lábkrém karbamiddal és BIO gyógynövényekkel a tökéletes hidratálásért
  • serkenti a vérkeringést
  • stimulálja a bőr regenerálódását
  • fertőtlenít
  • csökkenti a gyulladásokat
  • gyorsítja a regenerációs folyamatot

BEMUTATÁS

A Kräuter® karbamidot tartalmazó lábkrém, kifejezetten a duzzadásra hajlamos lábra, és a száraz, illetve nagyon száraz, repedezett bőrre ajánlott. Intenzíven véd a káros környezeti hatásoktól. Az aktív összetevői a bőr mélyebb rétegeibe is bejutnak. A karbamid serkenti a vérkeringést, megelőzve a bőrön megjelenő repedéseket, amelyek a felső hámrétegen jelentkezhetnek.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A karbamidot tartalmazó lábkrém kifejezetten a duzzadásra hajlamos lábra és a száraz, nagyon száraz, repedezett bőrre ajánlott. A krém összetételében megtalálható karbamid serkenti a vérkeringést, megelőzve a sarokbőrön megjelenő repedéseket, amely a felső hámrétegen jelentkezhet. Az összetételben megtalálható mandulaolajnak és a ligetszépeolajnak köszönhetően, amelyek ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származnak, a hatóanyagok a bőr legmélyebb rétegeibe is eljutnak, így gyorsítva fel a gyógyulás folyamatát. Regenerálják a bőrt, fertőtlenítenek, és csökkentik a duzzadást. A mandulaolaj gyengéd hatással van a bőrre, és legfontosabb aktív összetevői a bőr legmélyebb rétegeibe is eljutnak. A menta- és kámforkivonatnak köszönhetően, a kellemetlen lábszagot is eltünteti, és az izzadást is szabályozza.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Este lefekvés előtt masszírozzuk a krémet a lábfejünkbe. A karbamidot tartalmazó lábkrém kifejezetten a duzzáadásra hajlamos lábra és a száraz, nagyon száraz, repedezett sarokbőrre ajánlott. 
Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.”
Fogyasztásra javasolt életkor >3 év

ÖSSZETEVŐK

Aqua, Glyceryl Stearate SE, Isopropyl Myristate, Methylpropanediol, Urea, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Oenothera Biennis Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Allantoin, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Menthol, Camphor, Limonene, Alcohol Denat., Disodium EDTA, Sodium Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. *Az összetevők organikus gazdálkodásból származnak.
Kräuter® antibakteriális lábápoló gél, BIO gyógynövényekkel
  • tonizál és frissít
  • hűsít
  • puhítja a bőrkeményedést a sarkakon
  • lágyítja a bőrkeményedést
  • gyorsítja a regenerálódási folyamatot

BEMUTATÁS

A Kräuter® antibakteriális lábápoló gél, BIO gyógynövényekkel, tonizálja és felfrissíti a fáradt és megduzzadt lábakat. Hűsítő hatású, és felpuhítja az elhalt hámréteget. Használata után a lábak ellazulnak, míg a sarok- és bőrkeményedések megpuhulnak, és megszűnik a kellemetlen érzés.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A kiváló minőségű menta és kamilla, valamint ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó eukaliptusz, citromfű, fekete nadálytő, komló és a fagyöngy kivonatoknak köszönhetően, a lábkrém azonnal pihenteti a fáradt lábakat és a bokát. Megnöveli a fáradt és igénybevett bőr vitalitását és tónusát. Csökkenti a verejtékezést, megszünteti a kellemetlen lábszagot, megakadályozza a baktériumok kialakulását. A kényelem és a frissesség kellemes érzését nyújtja. A lábkrém a fáradt és duzzadt lábak számára ajánlott. A fürdés ideje alatt a lábak ellazulnak, és a sarok igénybevett bőre és a fájdalmas bőrkeményedések megpuhulnak. A fekete nadálytő kivonat különleges vitalizáló hatással rendelkezik, míg a komló a bőr regenerálódási folyamatában fejti ki a hatását.

HASZNÁLATI UTASITÁS

A meleg vízhez adjuk hozzá a lábápolószert. Hűsítő és frissítő hatása révén, fáradt és duzzadt lábak számára ajánlott.

Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.

ÖSSZETEVŐK

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Mentha Piperita Leaf Extract*, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Menthol, Camphor, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Valeriana Officinalis Rhizome/Root Extract, Achillea Millefolium Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Foeniculum Vulgare Seed Extract, Glycol Distearate, Citric Acid, Parfum, Glycerin, Laureth-4, Formic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Limonene, Benzyl Alcohol, Alcohol Denat., Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Methylpropanediol, CI 13015, CI 15510, CI 42090.*Az összetevők organikus gazdálkodásból származnak.
Kräuter® lábkrém szőlővel és BIO gyógynövényekkel a tökéletes vérkeringésért
  • javítja a mikrokeringést
  • gyorsítja a hámszövet regenerálódását
  • gyógyítja a kisebb sérüléseket
  • szabályozza a láb izzadását
  • tonizálja az izmokat és az ereket

BEMUTATÁS

A fantasztikus hatású Kräuter® lábkrém szőlővel és BIO gyógynövényekkel, javítja a perifériás keringést, megújítja a bőrt, valamint hidratálja és védi azt. Formában tartja a lábakat. A gesztenyekivonat erősíti az izmokat és az ezáltal a bőr simává, rugalmassá válik. A krém használatával felfrissül a láb, és megszűnik a fáradtságérzetük, és a kellemetlen szag.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A krém a perifériás keringés serkentésére, a bőr megújítására, kisebb sebek és bőrrepedések gyógyítására ajánlott. Emellett hidratálja és védi a bőrt. A biológiailag ellenőrzött gazdálkodásból származó olívaolaj és ligetszépeolaj-kivonat, illetve a szőlő- és gesztenyekivonat, óvja a lábat, szabályozza az izzadást, megakadályozza a mikózisok kialakulását és terjedését a lábak fertőtlenítése által. Ezenkívül, stimulálja a vérkeringést, és helyreállítja a sejtek hidratálását. Relaxáló és fertőtlenítő hatása van. A gesztenyekivonat tonizálja az izmokat és az ereket. Ezáltal az simává, rugalmassá, elasztikussá válik.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Tiszta bőrre vigyük fel, és gyengéden masszírozzuk be. Gyermekektől elzárva tartandó! 5-35 °C közötti hőmérsékleten tároljuk. Szembe ne kerüljön. A Kräuter lábkrémet szőlővel, és BIO gyógynövényekkel a lábak különleges ápolására használhatjuk. Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.

ÖSSZETEVŐK

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Oenothera Biennis Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Vitis Vinifera Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Panthenol, Sorbitol, Lactic Acid, Sodium Carbomer, Parfum, Cetyl Palmitate, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Citric Acid, Glucose, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, CI 16255. *Az összetevők organikus gazdálkodásból származnak.

Kräuter® lábmelegítő krém, BIO gyógynövényekkel

  • aktivizálja a vérkeringést
  • felmelegíti a hideg lábakat
  • hosszantartó hatás jellemzi
  • hidratálja a bőrt
  • kizárólag talpra használható

BEMUTATÁS

A Kräuter® lábmelegítő krém új formulája megszabadít téged a hideg láb érzetétől! A gyógynövény-kombináció aktivizálja a vérkeringést, melegítő hatással van a talpakra, miközben hidratálja, puhává és selymessé varázsolja a bőrt. A gesztenyekivonat növeli a vérerek rugalmasságát, és segít az érrendszer stabilizálásában és tonizálásában. 
A hegyi árnika javítja a vérkeringést, hozzájárul a test hőmérsékletének szabályozásához, valamint ápolja a bőrt. 
A rozmaring stimulálja a perifériás vérkeringést, antiszeptikus hatású, és kiváló az ekcémára vagy a bőrön található kisebb sebekre. 
A szőlőkivonat gazdag antocianinokban, amelyek megakadályozzák a szabad gyökök által okozott hajszálérrepedést, továbbá erősítik a vérereket, és javítják a vérkeringést.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A krém kitűnő választás azok számára, akiknek keringési problémáik vannak, és hideg érzetű lábakkal küzdenek. A BIO rozmaring, BIO árnika, BIO csalán, piros szőlő és gesztenye kombinációja, hosszantartó melegítő hatással van a talpakra, mindeközben hidratálják, puhává és selymessé varázsolják a bőrt.

HASZNÁLATI UTASITÁS

A krémet kizárólag a talpon alkalmazzuk, és gyengéden masszírozzuk addig, amíg fel nem szívódik. Kizárólag külső használatra. Használat után mossunk kezet! Vigyázzunk, hogy szembe ne kerüljön. Gyermekektől távol tartandó. 
Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.
Fogyasztásra javasolt életkor >3 év

ÖSSZETEVŐK

Aqua, Alcohol Denat., Methylpropanediol, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hydrogenated Polydecene, Vitis Vinifera Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Arnica Montana Flower Extract*, Rosmarinus Officinalis Extract*, Urtica Dioica Leaf Extract*, Menthol, Camphor, Allantoin, Caffeine, Sorbitol, Citric Acid, Lactic Acid, Glucose, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Trideceth-10, Vanillyl Butyl Ether, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 19140. *Az összetevők organikus gazdálkodásból származnak.

 

Vélemény, hozzászólás?