Téli Arcápolás

TÉLI ARCÁPOLÁSRÓL:

A télen a kinti szélsőséges hideg és a benti száraz meleg megviseli az arcbőrünket. Bőrünk a sokkoló változásokra hajlamos kipirulni, kiszáradni, berepedezni, veszít a zsír- és nedvességtartamából, csökken az általános ellenállóképessége. Hogy elkerüljük ezeket a kellemetlen tüneteket külső és belső védelemre van szükség. 

Használjunk bőrtípusunknak megfelelő arctisztítót, amely kíméletes a bőrünkhöz. Az ideális készítmény nemcsak tisztítja, hanem ápolja is az arcbőrt.

Mindig a bőrtípusunknak megfelelő készítményeket alkalmazzunk: lehetnek krémek, gélek, balzsamok vagy akár magasan koncentrált hatóanyagokat tartalmazó szérumok. Válasszunk zsírosabb hidratálószereket és ne feledkezzünk meg az ajakápolásról sem! 

A téli időszakban hetente egyszer érdemes hidratálómaszkot használni, hiszen a hideg levegő és a szennyeződések gyengítik a bőr sejtszintű működését.

A kellemetlenül feszülő, dehidratált bőr sokszor viszkethet vagy kipirosodhat, amire a különböző maszkok használata azonnali segítséget nyújthat. Tápláló hatásukkal visszaállítják a bőr nedvességtartalmát, friss, üde és kipihent külsőt varázsolnak!

Bőrünket ne csak kívülről, hanem belülről is tápláljuk vitaminokkal, ásványi anyagokkal és megfelelő folyadékmennyiséggel! Fogyasszunk ásványvizet, teákat és ügyeljünk arra, hogy megfelelő mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt együnk!

A téli időszakban fontos, hogy szervezetünk elegendő A-, C- és E-vitaminhoz, béta-karotinhoz, valamint cinkhez jusson, ehhez pedig elengedhetetlen a változatos táplálkozás, valamint szükség esetén a vitamin- és ásványianyag-pótlás.

 

A LIFE CARE kozmetikumai közül kedvedre válogathatsz és biztos lehetsz benne , hogy minőségi terméket kapsz.
Böngészd át a LIFE CARE katalógusát és találd meg a legjobb szépségápolási termékeket! Pár kattintással könnyen megtalálhatod a bőtípusodhoz és pénztárcádhoz illő terméket!

⭐️Itt nézheted át a Life Care KATALÓGUSÁT:

https://bio-products-europe.com/category/katalogus/

Az ARCMASZKOK közül FIGYELMEDBE AJÁNLOM:

Biotissima® Rennesence mágneses maszk a természetesen ragyogó és selymes bőr titka!
A Biotissima® Rennesence mágneses maszk olyan speciális „formula”, amely szabad szemmel is jól láthatóan hat, és teszi optimálissá a bőr vérellátását, hogy az energiával teli és egészséges maradjon.

Tartalma:
>>Matrixyl® 3000 amely kisimítja a ráncokat, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát.
>>A retinollal (A-vitaminnal) gazdagított formula fenntartja a bőr egészségét, és a bőrsejtek regenerálásában is fontos szerepet játszik.
>>Az olyan tápláló olajoknak köszönhetően, mint a jojobaolaj, az édes mandulaolaj és az olívaolaj a bőr sugárzó, hidratált és több órán keresztül védett lesz.
Biotissima® Rennesence mágneses maszk a természetesen ragyogó és selymes bőr titka!

HASZNÁLATI UTASÍTÁS
Használja a maszkot kétszer egy héten. A spatula segítségével vigyen fel tiszta bőrre vékony réteget elkerülve a szem környékét. Hagyjátok 3-5 percet hatni, utána a szalvétába csomagolt mágnes segítségével kell eltávolítani a maszkot a bőr elérintése nélkül.!! A maximális hatás érdekében masszírozza a terméket a bőrbe. Ne használjon vizet a termék letisztítására.
Ha kérdésed van hívj!

⭐️PRÓBÁLD ki a
Biotissima® arcmaszkot méhméreggel!

?feltölti a finom ráncokat
?ragyogóvá változtatja a bőrt
?frissít és hidratál

Méhmérget tartalmaz, amely növeli a bőr rugalmasságát, a természetes kollagéntermelést is biztosítja. Segít a sejtek újratermelődésében. A méhméreg láthatóan javítja a hegesedett bőrfelületet, és a bőr visszanyeri eredeti színét. Megerősíti a hajszálereket. 

A méhméreg begyűjtését olyan technológiával végzik, amely során a méheknek semmilyen bántódása nem esik.
Használja a maszkot egyszer egy héten. A tasakban lévő maszkot óvatosan helyezze fel az arcra majd a felső védő réteget távolítsa el. Kézzel símłítsa el az alsó maszkot /elkerülve a szem környékét./ Hagyja 8-10 percet hatni, majd két kézzel húzza le a maszkot, Az esetleges felesleg gélt símitsuk az arcra ill. nyakra.

⭐️Ha RENDELNI szeretnél, hívj ! Szivesen segítek!

Vélemény, hozzászólás?