Life Impulse® MSM Power

Life Impulse® MSM Power

Life Impulse® MSM Power

Life Impulse® MSM Power

Az MSM (metil-szulfonil-metán) a kén szerves formája, amely az egészségre számos kedvező hatással bír. Támogatja a csontrendszer optimális működését, javítja az ízületek rugalmasságát. Használata intenzív fizikai aktivitás, igénybevétel után ajánlott. Megőrzi a szervezetben a pH-egyensúlyát, valamint energiával tölt fel, és fokozza az általános tónust.

Az MSM nélkülözhetetlen az egészséges csontokhoz és ízületekhez. Segít az osteoarthritis, az osteoporosis és a reumatoid arthritis által okozott tünetek kezelésében és enyhítésében. Az MSM feloldja a degeneratív betegségeket okozó kalcium-foszfátot. Gyulladáscsökkentő és reumaellenes hatása is ismert. Fokozza az ízületek és a vérkeringés rugalmasságát, miközben csökkenti a fájdalmat és növeli a mobilitást.

Méregtelenítő hatásáról is ismert. Az MSM por növeli a sejt permeabilitását, ami azt jelenti, hogy a toxinok könnyebben távoznak a szervezetből. Emellett a tápanyagok felszívódását is támogatja. Ilyen például a víz és az esszenciális tápanyagok.

Növeli az energiaszintet és a vitalitást. Javítja a glükóz felszívódását, valamint vitalizáló hatással és természetes energizáló hatással is bír. Az emésztési folyamat során rengeteg energiát használ fel a szervezet (kb. 70%). A sejt permeabilitási kapacitásának növelésének köszönhetően, az MSM por fokozza a tápanyagfelvételt, és ezzel párhuzamosan csökkenti az emésztési folyamathoz szükséges energia mennyiségét.

Az izomgörcsöket és izomfájdalmat is mérsékelheti. Az MSM képes csökkenteni, vagy akár teljes mértékben megszüntetni az intenzív fizikai igénybevétel nyomán fellépő izomgörcsöket és izomfájdalmakat. Nyugtatja és természetesen ellazítja az izmokat.

Erősíti a hajszálat, a körmöket, és az arcbőr megjelenését is javítja. Biztosítja a szervezetnek a szükséges mennyiségű ként annak érdekében, hogy az kollagént és keratint állítson elő, amelyek nélkülözhetetlenek a szépség megőrzéséhez. Az MSM fogyasztása csökkentheti a látható ráncokat és olyan problémákkal szemben is hatásos, mint például: a száraz és petyhüdt bőr, a törékeny körmök, a vékony és töredezett haj, az akné, a dermatitis, az ekcéma, a cuperosis vagy a pikkelysömör.

Az MSM por további előnyei:

  • kezelhető vagy akár meg is előzhetőek általa az allergiák
  • egyensúlyba hozhatja a vércukorszintet
  • csökkenti az oxidatív stresszt
  • enyhítheti az asztma tüneteit
  • kedvező hatással lehet az emésztési problémákra (hasmenés, székrekedés, hányinger)
  • stimulálja a test regenerálódását
  • fokozza az A-, D-, C- és E-vitamin hatását
  • erős antioxidáns.

Life Impulse® MSM Power számos területen kedvező hatással van az egészségre, és nélkülözhetetlen a szervezet megfelelő működésében. Gyulladásgátló hatású, emellett kiváló fájdalomcsillapító és természetesen tölt fel energiával, vitalizál.

A cikk szerzője:

Elena Boeru – Online & kommunikációs szakértő

Forrás: Life Care blog

BEMUTATÁS

Az egészségre számos jótékony hatást gyakorol, és a szervezet optimális működésében is szerepet vállal. Az MSM egy olyan antioxidáns, méregtelenítő és biztonságos gyulladásgátló hatóanyag, amely gyakran jelenik meg az ízületek védelmezésére kifejlesztett formulákban, amelyek a fájdalmat és izomgörcsöket, az ízületi fájdalmakat és a gyulladásokat hivatottak mérsékelni. Ezt a hatóanyagot az ízületi fájdalmak kezelésénél vetik be. Ezért az MSM nem csak a tüneteket, hanem a gyulladás és fájdalom okát is kezeli.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A Life Impulse® MSM Power természetes fájdalomcsillapító, amely vitalizál és energizál. Erős gyulladáscsökkentő hatásáról ismert, ezért az arthritis kezelésére, az artritisz tüneteire és különféle csontbetegségekreajánlott. Támogatja a tápanyagok optimális felszívódását a sejtekben. Gyorsíthatja az ízületek, izmok gyógyulását, fenntartja a kollagén-termelést

HASZNÁLATI UTASITÁS

1 kapszula/nap. 16 évtől ajánlott. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. A megszokott diéta nem helyettesithető evvel az étrendkiegészitővel. Az étrendkiegészitőt ne hagyjuk gyermekek keze ügyébe.

ÖSSZETEVŐK

MSM (methylsulfonylmethane) 500 mg*. Más összetevők: 95mg kapszula. NRV- ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011.*- az NRV nincs meghatározva.

Vélemény, hozzászólás?