Ördögcsáklya kapszula

Ördögcsáklya kapszula

– komplex összetételű termék

– belsőleg hat

– enyhíti az izomfájdalmat és az ízületi gyulladást

– fokozza a gyulladácsökkentő gél hatását

– lazítja az izmokat és az ízületeket

BEMUTATÁS

Különleges és válogatott összetevőkből álló táplálékkiegészítő. Az ördögcsáklya, a macskakarom, a kurkuma, a BIO gyömbérkivonat és szelén, együttesen fejti ki hatását külsőleg és belsőleg az Ördögcsáklya® gyulladáscsökkentő géllel. Enyhülést hoz az ízületi, illetve izomgyulladásra. Az Ördögcsáklya kapszula gyorsan hoz enyhülést belsőleg az ízületi és izomgyulladás okozta fájdalmakra. Fokozza és kiegészíti a Kräuter® Ördögcsáklya® gél hatását. A fájdalom gyökerénél fejti ki hatását.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

Ördögcsáklya: évszázadok óta ismert, gyulladáscsökkentőként és fájdalomcsillapítóként alkalmazott gyógynövény, amely ízületi gyulladás, artrózis, csípőartrózis és spondylosis kezelésére is tökéletes megoldás. 
Macskakarom: ez a gyógynövény mindig is az köszvény elleni harcban jeleskedett. Évszázadok óta ezen gyulladások megnyugtatatására használják. 
BIO gyömbér – nagyon hasznos, és sokszínű gyógynövény, amelynek gyulladáscsökkentő, és méregtelenítő hatása kiemelkedő.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Adagolási javaslat: az első 15 napban 1-2 kapszula naponta, a Kräuter® Ördögcsáklya® gyulladáscsökkentő gél napi használata mellett. A következő 15 napban, pedig csak a gélt használjuk. A legjobb eredmény elérése érdekében a kúrát 3 hónapig folytassuk.

ÖSSZETEVŐK

Egy doboz 30 kapszulát tartalmaz. Egy kapszula hatóanyag-tartalma: -200 mg ördögkarom* -, -150 mg macskakarom*, 50 mg kurkuma* , 30 mg BIO gyömbérkivonat*, 25 µg szelénium – (50% RDA). További összetevők: zselatin kapszula q.s. – RDA – javasolt napi bevitel, * – RDA nincs megállapítva. Eltérés az összetételben +/- 10 %.
Life Care termékek

Life Care termékek

Vélemény, hozzászólás?