Medve Erő kapszula

Medve Erő kapszula

BEMUTATÁS

A Kräuter® Medve Erő® reuma elleni gél mellé kiváló táplálékkiegészítő. Belsőleg fejti ki hatását a fájdalmas területeken. Speciális összetevőinek (indiai tömjén, vadgesztenye, BIO eukaliptusz és fehér fűz) köszönhetően a reuma elleni géllel párhuzamosan használva, teljes körű megoldást jelent: reumatikus, illetve izom fájdalom kezelésben. Így belsőleg és külsőleg is kifejti hatását a problémás, sérült területen. Fokozza és kiegészíti a Kräuter® Medve Erő® reuma elleni gél hatását. A fájdalom gyökerénél fejti ki hatását.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

A Boswelia Serrata (indiai tömjén) világszerte ismert gyógynövény, amelyet 5000 éve alkalmaznak rheumatoid arthritis, osteoarthritis és egyéb gyulladásos betegségek esetén. A BIO eukaliptusz bőrpuhító, emésztésre gyakorolt kedvező hatásáról ismert. Emellett fertőtlenít, hegesít és reuma ellenes hatású. A glükozamin fokozza a kollagén termelést, és javítja az ízületi folyadék szerkezetét. Az ízületek rugalmasságáért felelős.
Használja együtt a Medveerő géllel!

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Adagolási javaslat: az első 15 napban 1-2 kapszula naponta, a Kräuter® Medve Erő® reuma elleni gél napi használata mellett. A következő 15 napban, pedig csak a reuma elleni gélt használjuk. A legjobb eredmény elérése érdekében a kúrát 3 hónapig folytassuk. *Az adagolási javaslat csak egy ajánlat. A használat előtt javasoljuk, hogy keresse fel háziorvosát.

ÖSSZETEVŐK

A doboz 30 kapszulát tartalmaz. Egy kapszula hatóanyag-tartalma: -150 mg Boswelia Serrata* indiai tömjén, 50 mg glükozamin*, -10mg vadgesztenye*, – 30mg liqorice* – édesgyökér, – 50mg BIO eukaliptusz*, 30mg fehér fűzfa*. További összetevők: zselatin kapszula q.s. – RDA – Javasolt napi bevitel, * – RDA nincs megállapítva. Eltérés az összetételben +/- 10 %.

Vélemény, hozzászólás?