Magic roll

Life Care termékek
Kräuter® Magic Roll, gyógynövényekkel

Life Care termékek

BEMUTATÁS

A BIO gyógynövényeket tartalmazó Kräuter® Magic Roll különleges fájdalomcsökkentő. Rendkívül kényelmesen használható, és könnyen hordozható roll-on kiszerelésben kapható. A Magic Roll-ban található gyógynövények, mint az aloe vera, a zsálya, a rozmaring, a hegyi árnika, a menta és a kamilla, közismerten számos izom- illetve ízületi fájdalmat enyhítenek. Emellett kiváló gyulladáscsökkentő, illetve a bőr irritációit – a rovarcsípéseket is – is nyugtatja.

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

Azonnali fájdalomcsillapító hatás jellemzi a nyak, az ízületek, a karok, a térd, a boka vagy az izmok területén. Megnyugtatja az irritált bőrt, sőt még a rovarcsípések okozta kellemetlen érzést is enyhíti. A kezelendő felület gyengéd masszírozása után hűs érzést tapasztalhatunk, amely azt jelzi, hogy a termék elkezdett hatni.

HASZNÁLATI UTASITÁS

Finoman, nagyjából 30-40 másodpercig masszírozzuk be a problémás területet (hát, kéz, láb, nyak, térd, ízületek, izmok) a BIO gyógynövényes Kräuter® Magic Roll-al.

ÖSSZETEVŐK ÉS TÁPLÁLKOZÁSI INFORMÁCIÓK

Aqua, Aloe Barbadensis leaf extract*, Menthol, Camphor, Chamomilla Recutita extract, Salvia Officinalis extract*, Rosmarinus Officinalis leaf extract*, Olea Europaea fruit extract*, Harpagophytum Procumbens extract, Arnica Montana extract and maltodextrin, Triethanolamine, Carbomer, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Geraniol. *Az összetevők organikus gazdálkodásból származnak.
Vélemények:
1. Gyakran a fáj a fejem valaki ajánlotta a Magic Rollt. Akkor épp nem fájt semmim, de mondtam ide vele. Hazaérve a barátnőim ültek kint a padon. Kérdeztem kinek mi fáj és odaadtam a rollt teszteljék. Mindnyájan nagyon hálásak voltak, mert a fájdalmuk megszűnt. Azóta is ez a kedvencem.
2. A Magic Rollnak a táskában kötelező helye van! SOS segítség bármilyen fájdalomra. Unokáim, ha elesnek, fáj nekik a helye, gyorsan bekenem és már nem is fáj nekik, de mivel munkám kapcsán ügyfelekkel foglalkozom, ott is arattam már több sikert: feje fájt, köhögött, adtam oda nekik és csak csodálták, – aminek a vége rendelés lett és további felhasználó.
3. Nem tudom miért, de nagyon fájt ma a lábam – najó, ilyen melegben néha elő szokott fordulni. Megmasszírozgattam, tornáztattam, ittam több folyadékot, de semmit nem használtak. Elővettem a hűsítő csodarollomat, végig kentem vele és láss csodát, perceken belül elmúlt a feszítő, görcsös lábfájás.
4.  61 éves tanítónő vagyok. Nyugdíj mellett néptáncot oktatok még ma is! Hála a Magic Rollnak!! Térdfájásom miatt ugyanis abba akartam hagyni ezt a munkát/ hobbit. És ekkor találkoztam ezzel a csodás szerrel. Boldogan, fájdalmak nélkül táncolok azóta is, pedig a sváb ugrós igen fárasztó! Hála a Magic rollnak, és a Life Care-nak!
5. Sziasztok, eddig még nem írtam semmit, gyűjtöm a tapasztalatokat, de ma tényleg csoda történt: gyakran fáj a derekam a 3 deréktáji sérv miatt, rendeltem hát egy Magic roll on-t épp ma kaptam meg így azonnal bekentem a derekam és … 2 perc alatt múlt el egy közepes fájdalom !kíváncsi vagyok mennyi ideig tart majd a szünet, … szóval igazán sokáig tartott, a mai napon már nem is kentem nem is fájt. 

6.  Egyik legnagyobb kedvence a családomak és nekem is, meg az ismerőseimnek is! Bármilyen fájdalmat szinte rögtön csillapít!Utazáskor mindig magammal viszem, hiszen praktikus kis helyen elfér!

Elaszom a nyakam, küszöbbe ütöttem a lábfejem-nem kékül a körmöm stb., húzodik a combom, mindenre gyors segítség! Az illata is kellemes, gyorsan beszívódik! Igazi kincs!

7. Használtuk ha, megcsípte a gyerekeket a csalán, vagy a méh, szúnyog, stb. vagy ha megbökik, lehorzsolják a bőrüket már maguknak bekenik vagy kérik a „mindent gyógyítót”. 

Nagyon jó a csípésekre is nem csak a különböző fájdalmakra. Legutóbb a szőlőben megcsípte a fülemet egy darázs. Érzékeny vagyok a csípésre, nagyon megijedtem. Borzalmasan fájt, de ittam Calciumot és bekentem többször egymás után a roll-lal ami egyből enyhítette a fájdalmat, nem gyulladt be úgy mint szokott és nagyon gyorsan gyógyult.

8.  Meghúztam a lábamat, s mint utcai lufi árús pontosan tudtam, hogy annyi pénz van amennyiért dolgozom! így nem állhattam meg. A magicroll, azonnal és gyorsan tette meg hatását,az egészséges pihentetés után még mindíg fájt a lábam, de ezzel képesvoltam újra talpra állni, és egy elesett embertársam sebét is bekenve segíthettem neki, hogy legalább addig amég a kórházig elérnek, kicsit kevésbé fájjon neki! Ez az amit orvosoknak is csak ajánlani tudok!

forrás: Life Care céges honlap

Regisztrálj ingyenesen és vásárolj 20-24% kedvezménnyel

Vélemény, hozzászólás?