Kräuter Medve Erő reuma elleni gél

Kräuter Medve Erő reuma elleni gél

Kräuter Medve Erő reuma elleni gél

Kräuter Medve Erő reuma elleni gél

ELŐNYÖK ÉS HATÁSOK

Fertőtlenít és serkenti a perifériás keringést. Az ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó borsmenta, eukaliptusz, ginzeng és szőlő különleges kombinációjának köszönhetően, enyhíti az izomfájdalmat, nyugtatja és mérsékli a gyulladásokat, valamint serkenti a vérkeringést. A menta gyógyító tulajdonságáról és jellegzetes illatáról ismert gyógynövény. A kálium, kalcium és B-vitamin növelik az izomtónust és erősítik az immunrendszert. Az eukaliptusz kiváló orvosság ízületi gyulladás ellen, különösen a hideg időjárás okozta súlyosabb tüneteknél. A ginzeng revitalizál és energizál, míg a szőlőkivonat segít a perifériás keringési zavarokban.

BEMUTATÁS

A Kräuter® termékcsalád legerősebb, leghatékonyabb reuma elleni gélje, reuma, izom-és ízületi fájdalmak enyhítésére ajánlott, hiszen rugalmassá teszi őket. Fertőtlenítő és perifériás keringést serkentő hatása is van. Hatékony a köszvénnyel szemben.

Kräuter Medve Erő reuma elleni gél

HASZNÁLATI UTASITÁS

A problémás területeket gyengéden masszírozzuk addig, amíg a gél fel nem szívódik. Szembe ne kerüljön. Használat után azonnal töröljük meg a kezünket. Gyermekektől elzárva tartandó! 5-35 °C közötti hőmérsékleten tároljuk. A Kräuter® termékcsalád legerősebb, leghatékonyabb reuma elleni gélje, reuma, izom-és ízületi fájdalmak azonnali enyhítésére ajánlott.
Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.

ÖSSZETEVŐK ÉS TÁPLÁLKOZÁSI INFORMÁCIÓK

Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,
  1 Mentha Piperita Leaf Extract*, mentha
  2 Vitis Vinifera Leaf Extract*, szőlő
  3 Eucalyptus Globulus Leaf Extract*, eucalyptus
  4 Panax Ginseng Root Extract*, ginseng
  5 Aesculus Hippocastanum Seed Extract, vadgesztenye
  6 Chamomilla Recutita Flower Extract, Kamilla
  7 Melissa Officinalis Leaf Extract,  citromfű
  8 Achillea Millefolium Extract, Közönséges cickafark
  9 Humulus Lupulus Cone Extract,  komló
10 Valeriana Officinalis Rhizome/Root Extract, – orvosi macskagyökér
11 Foeniculum Vulgare Seed Extract,  – édes kömény
Vanillyl Butyl Ether, Camphor, Sorbitol, Sodium Carbomer, Trideceth-9, Glucose, Lactic Acid, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, CI 16255.*Az összetevők organikus gazdálkodásból származnak.

Vélemény, hozzászólás?